Feestdagen en schoolvakanties in je digitale agenda

header-googleagenda-feestdagen

Gebruik je een digitale agenda om je afspraken bij te houden? Dan kan het handig zijn om hieraan de agenda van de Belgische feestdagen en schoolvakanties toe te voegen. Die hoef je dus niet allemaal zelf in te typen, maar kan je gewoon importeren. Wij deden een test met onze Google Agenda en het werkte prima!

Hoe werkt het?

De website Feestdagen in België neemt je stap-voor-stap door het proces. Klik op de gewenste optie (voor je internet browser, je laptop, tablet of smartphone) en volg de instructies.

Speciale agenda’s toevoegen aan je Google Agenda kan ook door in de linkerkolom onder Mijn agenda’s te klikken op het pijltje achter Andere agenda’s. Hier kies je de optie Door interessante agenda’s bladeren.

Er verschijnt een lijst met feestdagen per religie of land. Klik op Voorbeeld om een bepaalde agenda te bekijken en op Aanmelden om die agenda te importeren in jouw agenda. Bovenaan de lijst zal je ook nog een tabblad Sport en Meer opmerken. Zo kan je  belangrijke sportdata, de stand van de maan of sterrendata toevoegen aan je persoonlijke agenda.

header-googleagenda-interessante-agenda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s