Papiersoorten printen… helemaal gratis

header-printabelpaper

Zit je door je voorraad gelijnd of geruit papier en heb je dringend een exemplaar nodig? Of gebruik je het zo zelden dat je geen volledige blok gespecialiseerd papier wil kopen? Dan hoort www.printablepaper.net zeker thuis bij je favorieten.

Op deze website kan je gratis pdf-bestanden van meer dan 1000 verschillende papiersoorten downloaden. De site is Engelstalig maar dit hoeft geen hindernis te zijn vermits bij elke papiersoort een voorbeeldafbeelding  getoond wordt. Je mag alle bestanden gratis gebruiken/printen/aanpassen voor zowel privé als voor zakelijk gebruik. Het is niet toegestaan om de bestanden online te verspreiden of publiceren zonder de toestemming van de uitgeverij.

Wil je het papier digitaal gebruiken? Dan moet je het pdf-bestand omzetten. Je kan eventueel ook een origineel lettertype installeren dat precies bij je papierkeuze past.

Onze favoriete rubriekjes

Hoe werkt het

Bekijk de verschillende papiersoorten. Eentje gevonden naar je zin? Dan vink je aan dat je de voorwaarden (Terms of Use) aanvaardt en klikt op de downloadknop boven of onder de afbeelding. Even wachten en het pdf-bestand staat op je computer. Is het toch niet gelukt? Klik dan op de link ‘download manually’. Zoals je in onze bibstrip kan merken, verliep onze test probleemloos…

 Gebruik de pijltjes-fullscreenin-elke-richtingknop voor weergave op volledige schermgrootte.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s